Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλαμάτα: Μπλόκο σε πούλμαν με οπαδούς

Δημοφιλή

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την μετακίνηση 200 οπαδών προς την Καλαμάτα, για τον χθεσινό (1/4) τελικό Κυπέλλου στο βόλεϊ, κάνοντας αναφορά σε «89 φωτοβολίδες, 3 πιστόλια και ναρκωτικά που ερρίφθησαν στο δρόμο»!

«Φορτωμένοι» με… πολεμοφόδια ταξίδευαν οπαδοί ομάδας με προορισμό την Καλαμάτα, για το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1 και κατέκτησε το πέμπτο τρόπαιο.

Η Αστυνομία είχε στήσει «μπλόκο» στα διόδια και σταμάτησε τη διέλευση των οπαδών, που είχαν προλάβει να πετάξουν στο πλάι του δρόμου φωτοβολίδες με πιστόλια, κροτίδες, πυρσούς, αλλά και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Αστυνομία, μαζί με τη φωτογραφία που δημοσιεύει από τα… ευρήματα:

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα (σ.σ. χθες), Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax».

Έτσι, καταρρίπτεται η θεωρία πως αυτά τα 200 άτομα ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπως έγραψαν λανθασμένα πολλές ιστοσελίδες κατά την διάρκεια της χθεσινής (1/4) ημέρας.


Τελευταία νέα

Οι «ασπρόμαυροι» αριθμοί κόντρα σε Απόλλωνα

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του για τα Play Out της Basket League από το Παλατάκι, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα...

Στην ίδια κατηγορία