Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Και τελικά όλα δείχνουν Άγιαξ για Άκπομ!

Δημοφιλή

Τεράστια ανατροπή στο… παραπέντε για τον Τσούμπα Άκπομ, αφού ο Άγιαξ μπήκε σφήνα στην Λανς και «κλέβει» τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Μίντλεσμπρο καταβάλλοντας 12 εκατ. συν δύο ακόμη σε μορφή μπόνους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic», οι Ολλανδοί έκαναν κίνηση-ματ την τελευταία στιγμή προσφέροντας ένα εκατομμύρια παραπάνω στην Μίντλεσμπρο έναντι των 11 εκατ. που πρόσφερε η Λανς.

Οι Άγγλοι αποφάσισαν να αποδεχθούν το 12+2 εκατομμύρια των Ολλανδών, δίνοντας άδεια στον Άκπομ να ταξιδέψει στην Ολλανδία την Δευτέρα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Άγιαξ.

Φυσικά από αυτή την εξέλιξη κερδισμένος βγαίνει και ο ΠΑΟΚ, που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον Άκπομ, το οποίο ανέρχεται στο 10-15% της πώλησης, με τον Δικέφαλο να είναι έτοιμος να βάλει ένα ποσό, από την μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού, στα ταμεία του.


Τελευταία νέα

Οι δύο… ασταμάτητοι

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της σεζόν. Οι...

Στην ίδια κατηγορία