Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Και στο τέλος προκρίνεται ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ημιτελικός στο «Καραϊσκάκης» έσπασε καρδιές. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση, όπου ο Δικέφαλος πήρε τη μεγάλη πρόκριση με 1-1 χάρη στο «χρυσό» γκολ του Τσόλακ.

Ο αγώνας επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις, ειδικά στο β΄ μέρος, όπου χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με συνέπεια το 0-0 να οδηγήσει τις δύο ομάδες στην παράταση.

Στο 104΄ ο Ελ Αραμπί έπεσε εντός περιοχής, ο Γκόμεθ δεν έδωσε τίποτα αλλά βλέποντας το VAR αποφάσισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελ Αραμπί κάνοντας το 1-0.

Ο Δικέφαλος δεν είχε άλλη επιλογή από το να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 109’! Μετά από ασίστ του Ολιβέιρα, ο νεοεισελθών Τσόλακ με προβολή έκανε το 1-1.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά (Κουντέ 110’), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (Βρουσάι 109’), Μαντί Καμαρά (Καρβάλιο 61’), Ροντρίγκες (Αγκιμπού 75’), Μασούρας (Βαλμπουενά 87’), Τικίνιο (Ελ Αραμπί 75’).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης, Κούρτιτς, Αουγκούστο (Σβαμπ 88’), Μπίσεσβαρ (Σοάρες 46’, Τσόλακ 105’), Μουργκ (Μιτρίτσα 61’, Τέιλορ 89’), Αντριγια, Άκπομ (Ολιβέιρα 72’).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κλοπ: «Μακάρι να αναλάβει ο Σλοτ τη Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε δημόσια τον Άρνε Σλοτ, τον άνθρωπο που αναμένεται να γίνει διάδοχός του,...

Στην ίδια κατηγορία