Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Και πάλι πολυτιμότερος ο Νάρεϊ

Δημοφιλή

Mε το πόδι στο… γκάζι έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Κάλεντ Νάρεϊ, αφού ήταν καθοριστικός στις δύο πρώτες νίκες του ΠΑΟΚ κόντρα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο. Μάλιστα, οι φίλοι του Δικεφάλου τον αντάμειψαν ακόμα μια φορά για την απόδοση του, μιας και τον ανέδειξαν MVP και της αναμέτρησης κόντρα στους Περιστιεριώτες, με τον Γερμανό να κάνει το 2/2 στα σχετικά βραβεία!

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ο Κάλεντ Νάρεϊ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για την 2η αγωνιστική της Super League 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα ακόμα τρίποντο, αυτή τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας, σε παιχνίδι που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με παίκτη λιγότερο, αλλά τον Δικέφαλο να μην χάνει τη συγκεντρωσή του και να καταφέρνει να πάρει τη νίκη με τέρμα του Νάρεϊ στην εκπνοή.

Ο Γερμανός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, ταλαιπώρησε την άμυνα της αθηναϊκής ομάδας, συνεργάστηκε άψογα με τους συμπαίκτες του και ήταν εξαιρετικός τακτικά.

Μάλιστα πέρα από το γκολ, είχε και μία ασίστ, σε γκολ του Ολιβέιρα που τελικά ακυρώθηκε.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα ο Νάρεϊ συγκέντρωσε το 67,31% των ψήφων του κοινού και πήρε το σχετικό βραβείο για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κουλιεράκης , που ήταν άψογος και δικαίωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου που του έδωσε φανέλα βασικού σε ένα ακόμα ματς, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντάντας , που αποτέλεσε τον… μαέστρο του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Άρης – ΠΑΟΚ: Σύλληψη 39χρονου για υποκίνηση βίας

Η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη 39χρονου που αποτελούσε μέλος του ΑΣ Άρη (υπεύθυνος μελών) μετά από video που ανάρτησε...

Στην ίδια κατηγορία