Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Και ξανά… Πανθεσσαλικό!

Δημοφιλή

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζει να ψάχνει έδρα και πλέον οι επιλογές που έχει η ΕΠΟ είναι ξεκάθαρες. Όπως όλα δείχνουν τελικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα… επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τις συζητήσεις που είχε η ΕΠΟ με χώρες του εξωτερικού.

Προβάδισμα πάντως για την διεξαγωγή του τελικού, παίρνει και πάλι το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με τον Αχιλλέα Μπέο να συμφωνεί για την διεξαγωγή του με έναν όρο όμως.

Αυτός ο όρος είναι ο τελικός να γίνει ναι μεν στο Πανθεσσαλικό, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Το θέμα συζητιέται αυτή την ώρα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα. Ο Αχιλλέας Μπέος και η επιτροπή διαχείρισης του Σταδίου έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ που διαθέτουν με όρους κεκλεισμένων και με πολύ λίγες προσκλήσεις στα ΔΣ των ομάδων και της ΕΠΟ.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν τον κόσμο τους, όμως δεν θέτουν τους όρους διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα. Τέλος, υπό τον φόβο του οποιουδήποτε μπάχαλου από Ολυμπιακό ή Λευτέρη Αυγενάκη, θα οριστεί και εναλλακτική έδρα το Ελμπασάν της Αλβανίας.

Θα οριστεί στην Εκτελεστική Επιτροπή και εναλλακτική έδρα στο εξωτερικό, αφού φαίνεται όπως όλα δείχνουν μέχρι τελευταία στιγμή θα υπάρχουν πιέσεις να δημιουργηθούν προβλήματα στην τέλεση του τελικού.


Τελευταία νέα

Διονύσης Χασιώτης: «Οσα έζησα στα 7,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Με 200 συμμετοχές στο ενεργητικό του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Διονύσης Χασιώτης έχει ασφαλώς πολλά να θυμηθεί...

Στην ίδια κατηγορία