Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Και επίσημα Κύπριος ο Κρμέντσικ

Δημοφιλή

Στην Κύπρο και επίσημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάικλ Κρμέντσικ, που το περασμένο διάστημα βρέθηκε στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, υπήρξε προφορική συμφωνία, με τον Δικέφαλο να επιλέγει να μην ενεργοποιηθεί.

Ο Τσέχος φορ ταξίδεψε στη Μεγαλόνησο, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα Λεμεσού και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικότερα, από την επίσημη ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Τσέχο επιθετικό Μίκαελ Κρμέντσικ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο Μίκαελ είναι ο έκτος Τσέχος ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί με τα κυανόλευκα.

«Πρόκειται για μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, παρακολούθησα την πορεία της που είχε τα τελευταία χρόνια και αν εξαιρεθεί η τελευταία σεζόν, τη διακρίνει η σταθερότητα, το ότι διεκδικεί τίτλους και πως συμμετέχει στην Ευρώπη. Είδα πως αγωνίζεται σε ένα ολοκαίνουριο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο πάντοτε αποτελεί κίνητρο για ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Απόλλωνα να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Απόλλωνα.

Όσο για το αν υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες;

«Υπήρχε ενδιαφέρον αλλά είπα στον ατζέντη μου ότι τα λεφτά δεν είναι πλέον το κίνητρο για μένα. Έψαχνα για μια ομάδα η οποία θα διεκδικεί τίτλους, να είναι οργανωμένη, σε μια ασφαλή χώρα και περιβάλλον για την οικογένεια μου. Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Θέλω να οδηγήσω τον Απόλλωνα προς τον τίτλο. Αυτό είναι το κίνητρο μου και γι’ αυτό επέλεξα τον Απόλλωνα.

Επίσης, οι άνθρωποι εδώ μου εξήγησαν το πρότζεκτ τους, το όραμα και τους στόχου της ομάδας οι οποίοι ταιριάζουν με τα θέλω μου. Πρόκειται για μια φιλόδοξη ομάδα η οποία με προσέγγισε πολύ νωρίς δείχνοντας μου πόσο πολύ με θέλει. Είχα την επιλογή να περιμένω αλλά ο Απόλλωνας προσφέρει όλο το πακέτο που έψαχνα και ανυπομονώ για τη συνέχεια»


Τελευταία νέα

«Ορφανός» ο πάγκος της Εθνικής κόντρα στη Γερμανία

Ορφανός ο πάγκος της Εθνικής ομάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να...

Στην ίδια κατηγορία