Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κ-19: Πρώτα σχέδια επί χάρτου ενόψει της επόμενης σεζόν

Δημοφιλή

Η σεζόν για την Κ-19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη διεκδικεί την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια, ωστόσο από τώρα γίνονται και τα πρώτα σχέδια για το ρόστερ της ομάδας νέων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για δύο παίκτες η τρέχουσα είναι η τελευταία σεζόν, στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα της Κ-19. Ο λόγος για τους Θόδωρο Καλόγηρο (φωτ.) και Μάριο Μπάμπουρα, οι οποίοι συμπληρώνουν -τον ερχόμενο μήνα-τα 20 τους χρόνια.

Η πλειοψηφία των παικτών, που έχουν αγωνιστεί φέτος με την ομάδα νέων, είναι γεννηθέντες το 2006. Συνεπώς, για αυτούς δεν τίθεται θέμα (ηλικιακού) δικαιώματος παρουσίας στην Κ-19 και την επόμενη σεζόν. Φυσικά, δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να διεκδικήσουν θέση και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄, όπως έχει κάνει ήδη από φέτος ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ. Ποιοι άλλοι παίκτες είναι γεννηθέντες το 2006; Πρόκειται για τους Δημήτρη Χατσίδη, Μανώλη Τσομπάνη, Βασίλη Παπαγεωργίου, Μάριο Καλαϊτσίδη, Κωνσταντίνο Πολυκράτη, Στάθη Πανικίδη, Γιώργο Κούπενο, Κωνσταντίνο Βρύζα, Γρηγόρη Πολιτάκη, Ιορδάνη Κεσίδη, Γιώργο Σαπάνη, Αλκιβιάδη Αβράμπο, Αντόνιο Ζούμπι, Γιώργο Μπάκα και Παναγιώτη Τσίτσκα.

Από τους παίκτες, που είναι γεννηθέντες το 2005, οι περισσότεροι θα πάρουν, το ερχόμενο καλοκαίρι, το… δρόμο για τον ΠΑΟΚ Β΄. Αλλωστε, δύο από αυτούς, οι Ταξιάρχης Φίλων και Κωνσταντίνος Γκούμας θεωρούνται ήδη από φέτος στελέχη της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, που μετέχει στη Σούπερ Λιγκ 2. Συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β΄ έχει «γράψει» κι ο Γιάννης Γκιτέρσος, ενώ το ντεμπούτο τους έχουν κάνει άλλοι τρεις παίκτες, οι Βασίλης Νικολακούλης (τερματοφύλακας), Κώστας Καστίδης (από πέρσι) και Νίκος Δεληγιάννης. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της σεζόν να πάρουν τις πρώτες τους εμπειρίες στη Σούπερ Λιγκ 2 και οι Βασίλης Πασαχίδης, Στέλιος Αλμασίδης και Αλέξανδρος Αδάμ, βασικά στελέχη της φετινής Κ-19 (ο τελευταίος έχει λιγότερες συμμετοχές, μια και άρχισε να παίζει στη διάρκεια της σεζόν, προεχόμενος από τον περσινό τραυματισμό του). Γεννημένος το 2005 είναι κι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Βαγγέλης Κιάτος.

Ο Βενιαμίν της ομάδας του Πέτρου Τσιαπακίδη είναι ο Ανέστης Μύθου, ο οποίος, τον ερχόμενο Μάιο, θα κλείσει μόλις τα δεκαεφτά του χρόνια. Και είναι βέβαιο ότι στην ομάδα νέων Κ-19 της επόμενης σεζόν θα έχει συμπαίκτες αρκετούς με τους οποίους είναι μαζί φέτος (όταν δεν παίζει με την Κ-19) στην Κ-17.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία