Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ήττα στην Αθήνα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 4η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στην Αθήνα τον Πανιώνιο, από τον οποίο και ηττήθηκε με 13-9. Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 1-2, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ανέτρεψαν την κατάσταση, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα με 5-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Ισορροπημένο ήταν το δεύτερο οκτάλεπτο, με τους «ασπρόμαυρους» να προσπαθούν να μειώσουν το σκορ, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» διατηρούσαν ασφαλές προβάδισμα, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 7-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την διαφορά στα δύο-τρία τέρματα, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να μειώνει σε 9-8, όμως ο Πανιώνιος σκόραρε στην τελευταία του επίθεση και πήγε στην τελευταία περίοδο μπροστά με 10-8.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, πετυχαίνοντας μόλις ένα τέρμα, με τον Πανιώνιο από την πλευρά του να βρίσκει άλλες τρεις φορές τον δρόμο προς το «ασπρόμαυρο» τέρμα και με 13-9 πήρε τη νίκη.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Domus Ergo: 13-9

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-3, 3-3, 3-1


Τελευταία νέα

Το σκορ που… αρέσει στον ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας την Κυριακή 12 Μαΐου, με τον Δικέφαλο να θέλει τη...

Στην ίδια κατηγορία