Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ήττα με γκολ στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β πάλεψε κόντρα στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, είχε τον Μπαλωμένο σε εξαιρετική ημέρα, αλλά ένα γκολ στο 92′ από ένα πρώην… δικό του παιδί, τον Παντεκίδη, τον υποχρέωσε στην τρίτη συνεχομένη ήταν, και πάλι με 0-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανσερραϊκό να παίρνει την κυριαρχία από τα πρώτα λεπτά, προσπαθώντας να βρει τους χώρους να απειλήσει τη εστία του Μπαλωμένου, με τον ΠΑΟΚ Β να κλείνει τους χώρους προς την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την πρώτη απειλή να έρχεται από στημένη μπάλα, με τον Κολομπίνο στην επαναφορά να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Μπαλωμένου.

Ο Δικέφαλος του Πάμπλο Γκαρσία, που για ακόμα μια φορά είχε τα δικά του «θέματα» στη δημιουργία, προσπαθούσε να χτυπήσει τους Σερραίους στην κόντρα, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη μεγάλη του στιγμή, με τους «ασπρόμαυρους» να στέκονται καλά στο αμυντικό κομμάτι.

Κάποιες στημένες μπάλες στα πέριξ της περιοχής του Γιαννίκογλου του έδωσαν το δικαίωμα στους «ασπρόμαυρους» να την φορτώσουν με τα ψηλά τους κορμιά.

Στο 20′ ένα τελείωμα του Κανίς πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπαλωμένου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μούργος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.

Η μοναδική στιγμή του ΠΑΟΚ Β ήρθε στο 30′, όταν Τσοπούρογλου και Γρόσδης άλλαξαν τη μπάλα από τη δεξιά πτέρυγα, ο νεαρός μέσος μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών των φιλοξενούμενων.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν μεταβλήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αν εξαιρέσει κανείς ένα γυριστό του Κατσαντώνη στο 45′, που μπλόκαρε εύκολα ο Μπαλωμένος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τους δύο προπονητές, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν και πάλι δυνατά, αλλά τον ΠΑΟΚ Β να απορροφά το πρώτο κύμα της επίθεσης.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τον Πάμπλο Γκαρσία να προσπαθεί να τονώσει τη δημιουργία στο επιθετικό μισό, μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, περνώντας στη θέση Γρόσδη ο Χατζηστραβός.

Στο 60′ τελείωσε το παιχνίδι και για τον Κανίς, που άφησε τη θέση του στον Μπαΐροβιτς.

Στο 66′ ο δημιούργησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Σε εκτέλεση φάουλ του Μούργος, ο Παπάζογλου πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, στη συνέχεια η μπάλα βρίσκει στα σώματα με τον Μπαλωμένο να βγάζει, και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή, με το ριπλέι μάλλον να δικαιώνει τις διαμαρτυρίες τους.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 78′ ο Μπαλωμένος κράτησε τον ΠΑΟΚ Β, βάζοντας τρομερό «STOP» σε τετ α τετ του Μπαϊροβιτς!

Ο Μπαλωμένος και η άμυνα του ΠΑΟΚ Β έδειχναν ότι θα αντέχουν μέχρι το φινάλε, ωστόσο στο 92’… λύγισαν οι «ασπρόμαυροι».

Σε μια από τις πολλές στημένες φάσεις, ο Παντεκίδης (που έχει περάσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ), έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλωμένου, για το 0-1 στο 92′, που αποδείχθηκε και το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κωττάς, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (85′ Κουλούρης), Γρόσδης (62′ Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (85′ Γιαξής), Γκορντεζιάν (76′ Πανίδης).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης (90+5′ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο (75′ Σοφιανός), Στίνα, Κανίς (62′ Μπαΐροβιτς), Μούργος (90+5′ Στάικος), Κατσαντώνης.


Τελευταία νέα

Μεντιλίμπαρ: «Xάσαμε τον έλεγχο…»

Δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας, που...

Στην ίδια κατηγορία