Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ιταλικά δημοσιεύματα για Τζίμα!

Δημοφιλή

Ο Στέφανος Τζίμας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανήσεις με τον ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τον 17χρονο φορ να έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε επτά εμφανήσεις με τον Δικέφαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για τον νεαρό επιθετικό.

Επίσης κάνουν λόγο πως η Μπριζ έχει καταθέσει πρόταση, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το tuttomercatoweb.com:

«Ο Στέφανος Τζίμας θεωρείται ένα από τα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γεννημένος το 2006, στον ΠΑΟΚ Β  πέτυχε 4 γκολ σε 7 αγώνες με μέσο όρο ένα γκολ κάθε ώρα αγώνα και πλέον βρίσκεται ήδη στην πρώτη ομάδα. Για το λόγο αυτό, ο ΠΑΟΚ πήρε προφυλάξεις με εξαψήφια ανανέωση συμβολαίου και κυρίως με ρήτρα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αρκετές ομάδες έχουν εξετάσει το έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Φιορεντίνα. Και η Κλαμπ Μπριζ έκανε επίσης επίσημη προσφορά που επεστράφη αμέσως στον αποστολέα γιατί ο ΠΑΟΚ τον πιστεύει και γι’ αυτόν τον λόγο έχει ήδη θέσει μια πολύ υψηλή ρήτρα, παρόλο που ο Τζίμας έκλεισε τα 17 μόλις την περασμένη εβδομάδα».


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία