Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιωάννινα: Ελεύθεροι δύο από τους έξι συλληφθέντες στη συμπλοκή οπαδών

Δημοφιλή

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν οι δύο νεαροί που ανήκουν στην ομάδα των 4 που δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα 7 ατόμων στις 7 Απριλίου στα Ιωάννινα. Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει ο 30χρονος, που τραυματίστηκε βαριά στην αιματηρή συμπλοκή οπαδών.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Ιωαννίνων και οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο της τοπικής ομάδας).

Στο μεταξύ, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ο 30χρονος εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του. Στο πλευρό του – σημειώνει το epirus-tv-news.gr – βρίσκονται οι γονείς του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παράλληλα, ένας από τους 4 που δέχθηκαν την άγρια επίθεση και νοσηλεύονταν στη Χειρουργική Κλινική, πήρε εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Μεγάλη Τρίτη (11.04.2023) αναμένεται να απολογηθούν 4 από τους συλληφθέντες από την ομάδα των ατόμων που επιτέθηκαν στους 4 νεαρούς από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Βαρύνονται με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή και άλλες κατηγορίες περί οπαδικής βίας.

πηγή: newsit.gr


Τελευταία νέα

Μπήκε στα… βαθιά ενόψει Ολυμπιακού

Με το... καλημέρα στα βαθιά ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κατόπιν του εντός έδρας...

Στην ίδια κατηγορία