Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ημέρα κλήρωσης για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σήμερα (20/10) το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία θα συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ. Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 14:30 και στην 6η φάση συμμετέχουν και οι πέντε ομάδες με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Εκτός του Δικεφάλου, δηλαδή, στην κλήρωση θα βρεθούν και οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Άρης.

Εισιτήριο για τους «16» έχουν πάρει ήδη οι: Κηφισιά, Πανσερραϊκός, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Athens Καλλιθέα, ΟΦΗ. Απομένουν δύο εκκρεμότητες για να συμπληρωθούν οι 16 ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με καλεσμένο τον Κώστα Χαλκιά θα διενεργηθούν την Παρασκευή και ώρα 14:30 στο ξενοδοχείο President (αίθουσα Europa A) οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας από τη φάση των «16» έως και τον τελικό.

Ο Κώστας Χαλκιάς έχει αναδειχθεί Κυπελλούχος Ελλάδας το 2004 και δύο μήνες μετά κατέκτησε το EURO με την Εθνική Ομάδα στην Πορτογαλία.

Η διαδικασία θα μεταδοθεί με live streaming από το epo.gr και από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube».

Στην 6η φάση μπαίνουν και οι πέντε ομάδες με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, που θα βρουν τις ομάδες που έχουν ήδη φτάσει στους «16» και είναι οι: Κηφισιά, Πανσερραϊκός, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Athens Καλλιθέα, ΟΦΗ.

Οι εκκρεμότητες είναι οι εξής:

(Πανθρακικός – Γιούχτας) – Ατρόμητος
(Λεβαδειακός – Αιολικός) – Λαμία


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία