Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ίλιγγος: Η Mercedes δίνει γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Φερστάπεν

Δημοφιλή

Η Mercedes δίνει όλη την… αυτοκινητοβιομηχανία της στον Φερστάπεν για να τον κάνει δικό της και να επιστρέψει στα πρωταθλήματα.

Ο Λιούις Χάμιλτον αφήνει τη Mercedes για να μπει στο μονοθέσιο της Ferrari. Αυτή ήταν η πρώτη… βόμβα στη Formula 1 που «έσκασε» πριν από λίγους μήνες. Και θα δούμε τον Χάμιλτον στη νέα του ομάδα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα είναι όμως και η μοναδική; Ας μη μιλάμε με σιγουριά.

Γιατί; Γιατί η Mercedes θέλει να βρει μια απάντηση σε αυτό που της συνέβη. Και όχι μια απλή απάντηση. Θέλει να ντύσει στα χρώματά της τον άνθρωπο που την έχει… εκθρονίσει από την κορυφή. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον παγκόσμιο πρωταθλητή και κυρίαρχο της πίστας τα τελευταία χρόνια: τον Μαξ Φερστάπεν.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της Mercedes και όπως γράφουν στη Γερμανία, στο Grand Prix του Μαϊάμι αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του αγωνιστικού διευθυντή της Mercedes, Τότο Βολφ, με τον Ολλανδό πιλότο.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η Mercedes είναι έτοιμη να δώσει στον Φερστάπεν όλα όσα έδωσε η Ferrari στον Χάμιλτον προκειμένου να τον κάνει δικό της από το 2025. Και να επιστρέψει μαζί του στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, το συμβόλαιο που θα του προτείνουν είναι ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σκοπεύουν να τον κάνουν και ambassador της Mercedes. Και μάλιστα για να τον πείσουν σκοπεύουν να φέρουν στην ομάδα και τον Χέλμουτ Μάρκο, που είναι ο μέντορας του Φερστάπεν και αυτός που εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φόρεσε το σκουφί για την… τελική ευθεία ο Λουτσέσκου

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου όπως όλα δείχνουν...

Στην ίδια κατηγορία