Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ηλίας Κωστής: Τα συγχαρητήρια και το αφιέρωμα της Ατλέτικο!

Δημοφιλή

Στην χθεσινή νίκη (5/10) με 3-2 της Ατλέτικο επί της Φέγενορντ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ο Ντιέγκο Σιμεόνε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης έριξε στο παιχνίδι έναν Έλληνα στόπερ. Ο Ηλίας Κωστής πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή του Αλβάρο Μοράτα και έκανε το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με αφορμή το ντεμπούτο Ελληνοκύπριου στόπερ η ισπανική ομάδα έκανε προς τιμήν του ένα μίνι αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά όσο αναφέρει το αφιέρωμα της Ατλέτικο για τον 20χρονο Ελληνοκύπριο στόπερ: 

«Ο Ηλίας Κωστής (Θεσσαλονίκη, 27 Φεβρουαρίου 2003) έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στο ματς με τη Φέγενορντ που έγινε στο Metropolitano για το του Champions League. Ο Ηλίας δεν θα μπορούσε να έχει πραγματοποιήσει καλύτερο ντεμπούτο, καθώς η ομάδα μας νίκησε με 3-2, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Ο αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Β, βρέθηκε στην Ακαδημία μας το 2019. Είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της δεύτερης ομάδας, με επικεφαλής τον Λουίς Γκαρθία Τεβενέτ και κατάφερε να κάνει το άλμα στην πρώτη ομάδα την προηγούμενη σεζόν.

Από την αρχή της φετινής αγωνιστική περιόδου, ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον έχει χρησιμοποιήσει σε πολλές προπονήσεις, με τον Ελληνοκύπριο αμυντικό να έχει κάποια λεπτά συμμετοχής στην preseason και ταξίδεψε στην περιοδεία που έγινε σε Κορέα, Μεξικό και Ηνωμένες Πολιτείες. Κάπως έτσι θα θυμάται την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ως μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες στην καριέρα του, αφού έδωσε το πρώτο του παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγχαρητήρια Ηλία για τα πρώτα σου λεπτά με την πρώτη ομάδα!»


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία