Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ικανοποιημένος για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ ο Ποπέσκου

Δημοφιλή

Ο πρόεδρος της Φαρούλ Κονστάντζα, Γκεόργκε Ποπέσκου, μίλησε για το φιλικό της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες το περασμένο Σάββατο (25/3) σε ένα δυνατό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο επικράτησε ο Δικέφαλος με 3-0. Ο «Γκίκα» με αφορμή το ματς της Εθνικής Ρουμανίας για τα προκριματικά του EURO 2024, μίλησε και για το φιλικό στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τους νεαρούς μας παίκτες που βρέθηκαν για πρώτη φορά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν έβαλε όλους τους βασικούς παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Κρατήσαμε πολύ καλά μέχρι το 90. Δεχθήκαμε το 2ο και το 3ο γκολ στο 90+1 και στο 90+4, οπότε μια πολύ καλή εμπειρία για τους νέους μας.

Έχουμε έξι παίκτες από την πρώτη ομάδα στις εθνικές ομάδες και ήταν φυσιολογικό. Γι’ αυτό ακριβώς πήραμε αυτό το παιχνίδι για να δώσουμε λεπτά στους νεαρούς παίκτες», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Φαρούλ αναφορικά με τη φιλικά αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Xαμός στην Τούμπα, χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες περιμένουν την κούπα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ!

Μαγικές στιγμές ζει η Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, ο λαός του! Χιλιάδες φίλαθλοι έχουν γεμίσει το γήπεδο της Τούμπας και περιμένουν...

Στην ίδια κατηγορία