Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ιδού τα… απίθανα παπούτσια του Έκονγκ (pic)

Δημοφιλή

Κατόπιν της δίμηνης απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, οΟυίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ φόρεσε εκ νέου το εθνόσημο δεδομένου πως έλαβε φανέλα βασικού κόντρα στην Ισημερινή Γουϊνέα με φόντο την πρεμιέρα της Νιγηρίας στο AFCON. Όπως ενημερωθήκατε προ λίγων ωρών δε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση που αποδεικνύει ακόμη μία φορά την ευαισθητοποίησή του αναφορικά με τα περιβαλλοντικά θέματα.

Ενδεικτικό πως αγωνίστηκε με παπούτσια από υπολείμματα καλαμποκιού, ζαχαροκάλαμου, μπαμπού και άλλων αειφόρων υλικών ενώ άξιο αναφοράς πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας ποδοσφαιριστής προχωρά σε μία περιβαλλοντικά συνειδητή επιλογή. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, έχει αυξημένη ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή που προκαλείται από τον άνθρωπο και τον αντίκτυπό της στο ποδόσφαιρο, με την υποσημείωση πως ευελπιστεί να αφήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα τρία μικρά παιδιά του.

Γίνεται αντιληπτό δε πως με την εν λόγω κίνηση όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω του με την αθλητική εταιρεία αθλητικών ειδών που τον προμηθεύει να αναρτά φωτογραφικό υλικό από τα παπούτσια που επέλεξε όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και παρακάτω:

Σύμφωνα με αντίστοιχο ρεπορτάζ της FORZA προ λίγων μηνών δε, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ κάθε άλλο παρά εξαντλείται κατ΄ αποκλειστικότητα σε περιβαλλοντικά θέματα αλλά έχει αναπτύξει και μία ιδιαίτερη θεωρία αναφορικά με τα τατουάζ που έχει σημαδέψει στο σώμα του δεδομένου πως όπως δηλώνει συνιστούν πολύτιμο κομμάτι του παρελθόντος. Ένα από τα πιο σημαντικά τατουάζ για τον ίδιο είναι αυτό με έναν αετό, που συμβολίζει την ημέρα που φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο των… σούπερ αετών, δηλαδή της εθνικής Νιγηρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η κόντρα Πόρτερ-Ναν συνεχίζεται!

Την προετοιμασία του για τα παιχνίδια των play off με τον Παναθηναϊκό συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ...

Στην ίδια κατηγορία