Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ζωή του Μέσι γίνεται σειρά κινουμένων σχεδίων

Δημοφιλή

«Sony Music Entertainment Premium Content Company» και «Lionel Messi Management SL» έδωσαν τα χέρια και η ζωή του Αργεντινού σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν πρόκειται να γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων.

Ο Λιονέλ Μέσι στην παρουσίαση της συμφωνίας εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία. «Από παιδί μου άρεσαν πάντα οι σειρές κινουμένων σχεδίων και τα παιδιά μου είναι μεγάλοι θαυμαστές των χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Το να μπορώ να συμμετέχω σε ένα τέτοιο έργο με κάνει χαρούμενο, γιατί κάνει ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Sony Music που εντάχθηκε σε αυτό το έργο και ελπίζουμε να αρέσει σε όλους το αποτέλεσμα, ειδικά στα κορίτσια και τα αγόρια».

Ενώ με την σειρά του ο Φερνάντο Καμπράλ, εκτελεστικός πρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης της εταιρίας ανέφερε:

«Είναι προνόμιο για τη Sony Music να συνεργάζεται με τον Λιονέλ Μέσι σε αυτό το έργο, για να επιδείξει τη δύναμη και τα μαθήματα του αθλητισμού με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και έναν από τους καλύτερους αθλητές στην ιστορία».
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η πρεμιέρα, ενώ η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα ισπανική, αγγλικά και σε άλλες γλώσσες.


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία