Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η ζωγραφιά του Ζίβκοβιτς (vid)

Δημοφιλή

Το εκπληκτικό πλασέ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στην νίκη του ΠΑΟΚ με 1-3 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες, αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ του μήνα αφήνοντας πίσω το εξίσου όμορφο τέρμα του Γιάννη Κωνσταντέλια στην ίδια αναμέτρηση, αλλά και αυτό του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο Ελσίνκι.

Παρακάτω η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε προβάδισμα ενός γκολ για 77 λεπτά στα Γιάννενα αλλά έψαχνε άλλο ένα για να κλειδώσει το τρίποντο. Και τότε ήταν η στιγμή του Zile.

Ο Άλι Σαμάτα κοντρόλαρε υπέροχα, κράτησε μπάλα, είδε της επιλογές του, άνοιξε για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς κι αυτός με τη μία πλάσαρε απίθανα, η μπάλα βρήκε στο απέναντι δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-3.

Το γκολ του Α.Ζίβκοβιτς συγκέντρωσε το 57,94% των ψήφων και χάρισε στον Σέρβο τον ατομικό, κάνοντας το νταμπλ για τον Σεπτέμβριο, καθώς αναδείχθηκε και MVP.

Στην δεύτερη θέση και τρίτη θέση βρέθηκαν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τα γκολ τους κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ελσίνκι αντίστοιχα».


Τελευταία νέα

Τρομερό μήνυμα από τον Λέανδρο

Μια συγκινητική ανάρτηση στα social medial έκανε ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Λέανδρος με αφορμή το ενδεχόμενο να έρθουν...

Στην ίδια κατηγορία