Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η «τρελή» βραδιά του DJ Χάαλαντ στην Ίμπιζα

Δημοφιλή

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν φαίνεται ότι στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα με το γεγονός ότι η Νορβηγία δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024 κι έτσι ξεφάντωσε σε πάρτι στην Ίμπιζα.

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024, αφού η Νορβηγία δεν κατάφερε να προκριθεί. Ωστόσο, ο «Cyborg» κατάφερε να ξεχάσει την απουσία του από το μεγάλο ευρωπαϊκό φεστιβάλ ποδοσφαίρου… βγαίνοντας για πάρτι στην Ίμπιζα.

Ο Ángel Sánchez DJ μοιράστηκε στα stories του Instagram μερικά βίντεο του Χάαλαντ να απολαμβάνει ένα πάρτι στην Ίμπιζα, όπου… τολμά να κάνει τα πρώτα του βήματα ως DJ. Ο Νορβηγός στράικερ όπως φαίνεται και στα βίντεο πέρασε υπέροχα στο πάρτι της Ίμπιζα, χορεύοντας μάλιστα στο ρυθμό του Billie Jean του Michael Jackson.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής φορούσε ένα πουκάμισο Louis Vuitton ‘Monogram’ αξίας άνω των 2.600 ευρώ που σχολιάστηκε πολύ στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ακριβή του αμφίεση δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι κερδίζει 900.000 ευρώ την εβδομάδα συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League. Επιπλέον, ο Χάαλαντ εθεάθη να συνομιλεί με άλλους στο deck του DJ και να ξεσηκώνει το πλήθος, που είχε την προσοχή του πάνω του. Η βραδινή έξοδος του νεαρού αστέρα στην Ίμπιζα έρχεται λίγες μέρες αφότου σημείωσε χατ-τρικ για τη Νορβηγία στο φιλικό της με το Κόσοβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τάισον και Βιεϊρίνια αποθέωσαν τον Τζίμα (pic)

Ο Στέφανος Τζίμας θα αγωνίζεται με την φανέλα της Νυρεμβέργης τη φετινή σεζόν και θα είναι για έναν χρόνο...

Στην ίδια κατηγορία