Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η Τούμπα «μίλησε»!

Δημοφιλή

Ενας μεταμορφωμένος στο β΄ μέρος ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό με τα γκολ των Τόμας και Τάισον και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Στο α΄ μέρος ο Δικέφαλος «φάνηκε» επιθετικά μόνο σε δύο φάσεις: στο 10΄ ο Ζίβκοβιτς και στο 35΄ ο Τόμας απείλησαν με σουτ, που έφυγαν άουτ. Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τους φιλοξενούμενους στο 21΄, όταν το σουτ του Τσέριν «σταμάτησε» στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Eπτά λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0. Ο Κωνσταντέλιας ανάγκασε τον Βαγιαννίδη σε λάθος, ο Τόμας το εκμεταλλεύτηκε, πλασάροντας εύστοχα τον Λοντίγκιν.

Στο 69΄ ο Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τους Σβαμπ, Τάισον και Ολιβέιρα. Οι δύο τελευταίοι, τρία λεπτά αργότερα, συνεργάστηκαν άψογα και ο Βραζιλιάνος με άψογο πλασέ νίκησε τον Λοντίγκιν για το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ έχασε διπλή ευκαιρία με τους Τάισον και Σάστρε.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες (78΄ Βιεϊρίνια), Ντάντας, Αουγκούστο (69΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84΄ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (69΄ Τάισον), Τόμας (69΄ Ολιβέιρα).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Χουάνκαρ (81΄ Κώτσιρας), Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης (46΄ Τσοκάι), Πέρεζ, Τσέριν, Μπερνάρ (46’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (70΄ Πούχατς), Παλάσιος (81΄Καμπετσής).

 

 


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία