Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Θύρα 4 αποχαιρετά τον Παπέν!

Δημοφιλή

Το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ και ολόκληρη η οικογένεια του Δικεφάλου θρηνεί την απώλεια του Γιώργου Παπαδόπουλου, με τη «Θύρα 4» να αποχαιρετά με οδύνη τον δικό της «Παπέν».

Η συγκινητική συλλυπητήρια ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Η ΘΥΡΑ 4 βρίσκεται στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει έναν πραγματικό αγωνιστή της ασπρόμαυρης ιδέας.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, γνωστός στον κόσμο του ΠΑΟΚ ως Παπεν, έγραψε ιστορία στα τσιμέντα της Τούμπας και υπηρέτησε με αγάπη, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια τη ΘΥΡΑ 4 από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 και για πολλά χρόνια ως γενικός γραμματέας δίπλα στον Θωμά Μαυρομιχάλη.

Ο Παπέν διετέλεσε επίσης επί πολλά χρόνια πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας και ήταν η ψυχή του “ΠΑΟΚΤΣΗ” από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, το Σεπτέμβριο του 1995, μέχρι και το τελευταίο του φύλλο. Το ασπρόμαυρο ευαγγέλιο, που αποτέλεσε κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό για την εποχή του, το οποίο έμπαινε κάθε εβδομάδα στα σπίτια των οπαδων μας και καθοδηγούσε το ΛΑΟ στο να σκέφτεται και να δρα ΠΑΟΚτσηδικα, έχει την προσωπική σφραγίδα του Γιώργου.

Φίλε Γιώργο, με την απώλεια σου το κενό στην ψυχή μας θα είναι δυσαναπλήρωτο. Η αγάπη σου για το Δικέφαλο θα είναι παντοτινός οδηγός για όσους μένουμε να υπηρετούμε το σύλλογο αλλά και φωτεινό παράδειγμα για τις γενιές που έρχονται.

Μετά τιμής,
Θύρα 4».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στηρίζεται στην… εμπειρία Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου

Δεν ήταν λίγες φορές εντός της φετινής αγωνιστικής περιόδου που ο Ράζβαν Λουτσέσκου στηρίχθηκε εν πολλοίς στις υπηρεσίες του...

Στην ίδια κατηγορία