Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η τελευταία φορά που αντιμετώπισε την Μπεϊταρ

Δημοφιλή

Η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ ξεκινάει κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ομάδα από το Ισραήλ για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη φορά ήταν την σεζόν 2000-01, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Μπεϊτάρ, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2000, οι «ασπρόμαυροι» υποδέχθηκαν στο στάδιο της Τούμπας τους Ισραηλινούς, τους οποίους και κέρδισαν με σκορ 3-1.

Στις 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο επαναληπτικός αγώνας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με συνολικό σκορ 3-3 και ο Δικέφαλος να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA.

Στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκλείσει και την Ουντινέζε, ανατρέποντας το 1-0 της Ιταλίας, με το 3-0 της Τούμπας (στην παράταση)  χάρις σε έναν εξαιρετικό Πατρίσιο Καμπς, πριν μείνει εκτός από την Αϊντχόφεν, με δύο ήττες (0-1 και 3-0) στον τρίτο γύρο.


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία