Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η συγκίνηση της Θωμαής Βαρδαλή για τα 100 γκολ με τον ΠΑΟΚ (pics)

Δημοφιλή

Η Θωμαή Βαρδαλή με το απευθείας κόρνερ που σκόραρε κόντρα στον ΑΟ ΡΕΑ, έφτασε τα 100 τέρματα με την φανέλα του Δικεφάλου. Η αρχηγός των Ισόβιων Πρωταθλητριών το ήθελε πως και πως και όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, πανηγύρισε έξαλλα αυτό το ιστορικό milestone.

Μάλιστα, η Βαρδαλή αφού πέτυχε το 100ό της γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ Morris πήρε μια φανέλα που είχε τον αριθμό 100 και πόζαρε στην φωτογραφική κάμερα μαζί με την Κωνσταντίνα Στράντζαλη.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία:

Το post του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Αναλυτικά όσα είπε η αρχηγός του Δικεφάλου μετά την λήξη της αναμέτρησης:

«Πραγματικά είμαι συγκινημένη και πολύ χαρούμενη, γιατί έχω δώσει πάρα πολλά και θα συνεχίζω να δίνω για τον ΠΑΟΚ. Τα 100 γκολ τα θεωρώ ένα μεγάλο κατόρθωμα για εμένα, ξεκινώντας από το 2007, στην ηλικία των 12-13.

Εύχομαι να είμαι γερή και να σκοράρω ακόμα περισσότερα γκολ. Πάντα πρωταρχικός στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα με την απόδοση μου.

Έχουμε πάρει ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα, βέβαια κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να παίρνουμε τη νίκη, και φυσικά μαζί με το πρωτάθλημα να πάρουμε και το κύπελλο, έναν θεσμό τον οποίο περιμένουμε χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πόνος ήτανε και… πάει

Ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε να...

Στην ίδια κατηγορία