Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η συγκίνηση κι οι απαντήσεις

Δημοφιλή

Γιατί βγήκε τόση ένταση και τελικά βούρκωσε ο Χατζόπουλος στο τέλος της πρόσφατης συνέντευξη Τύπου; Η απάντηση είναι απλή: Υπάρχει συναίσθημα… Δεν τον οδήγησαν στην ΚΑΕ επιχειρηματικοί υπολογισμοί. Μπήκε σε μια διαδικασία γνωρίζοντας πως κινδύνευε να χάσει λεφτά αλλά και να φθείρει, να τσαλακώσει το όνομά του. Υπήρχαν βράδια που δεν κοιμήθηκε. Δεν θέλουμε να ηρωοποιήσουμε κανέναν. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα κι όλους. Το λέει κι ο ίδιος συνέχεια. Δίνουμε απλώς μια απάντηση στο ερώτημα: «Γιατί λύγισε συναισθηματικά στο τέλος της συνέντευξης ο πρόεδρος;».

Γιατί αισθάνεται ώρες ώρες πως το βάρος και οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι υπέρμετρα μεγάλες. Γιατί είδε ανθρώπους, όπως ο Τριλυράκης, ο Γιαννακίδης και άλλοι να ασπάζονται το όραμά του ακολουθώντας τον σε μια διαδρομή δύσκολη χωρίς να τους υποσχεθεί σχεδόν τίποτα. Γιατί χιλιάδες κόσμου πίστεψαν στην νέα προσπάθεια δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και γιατί θέλει όσο τίποτα να προσφέρει σε αυτούς τους φιλάθλους χαρά μέσω αγωνιστικών επιτυχιών. Γιατί (καλώς ή κακώς) αισθάνεται περισσότερο οπαδός παρά πρόεδρος ή ιδιοκτήτης.

*Ο Θανάσης Χατζόπουλος θα εκπροσωπεί στο εξής τον ΠΑΟΚ στα συμβούλια του ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον Βασίλη Τριλυράκη. Ήδη μετέχει στις τηλεδιασκέψεις που γίνονται. Στην τελευταία που έγινε στις αρχές της εβδομάδες έγινε σαφές πως ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που προτείνει και πιέζει για το περίφημο 6+1 ξένοι στην Α1.

ΗΘΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ

Ρίχνει δουλειά ο Γιαννακίδης στην ΚΑΕ. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι αυτή η αναφορά του ονόματός του από τον Χατζόπουλο στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου αποτελούσε μια ηθική επιβράβευση για τον Μιχάλη που κάνει 100 πράγματα στην ομάδα.

Από το πρωί στο γήπεδο σχεδόν σε καθημερινή βάση μέχρι αργά το βράδυ. Φροντίζει σχεδόν για όλα. Από τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο… μέχρι το θέμα των επιλογών παικτών, της επικοινωνίας με τον Λυκογιάννη, των διακανονισμών παλιών οφειλών… Ο Γιαννακίδης ανήκει πλέον στον στενό πυρήνα των πολύ έμπιστων συνεργατών του Χατζόπουλου.

*Ο Ζερμέιν Λοβ ήταν «ψημένος» ως προς το θέμα της παραμονής του από τον Μάιο ακόμη. «Στη ζωή δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά…», είχε πει πέρσι σε κάποιον που είχε συναντήσει στην Περαία, εκεί όπου έμενε με την οικογένειά του.

* Η περίπτωση του Γκρίφιν είχε φανεί πως επρόκειτο να είναι κάπως πιο… σύνθετη. Ο Λοβ έμεινε περίπου με τα ίδια που έπαιρνε πέρσι. Ο Γκρίφιν ζήτησε αύξηση την οποία ο ΠΑΟΚ του έκανε (περίπου 90.000 ευρώ). Υπήρχαν όμως κι άλλα στη μέση.

ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Έχει και την σημειολογία της αυτή η αλλαγή… φρουράς στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η γενιά των 50αρηδων πήρε τα ηνία στο μπάσκετ. Μετά από μια μακρά περίοδο ανακύκλωσης προσώπων στο δ. σ. (μετά την προσθήκη και του Κώστα Στεργίου), ο μπασκετικός ΠΑΟΚ αναδεικνύει πρόσωπα γνωστά για την ΠΑΟΚτσήδική τρέλα τους αλλά και για την επαγγελματική-επιχειρηματική τους διαδρομή.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

Κάθε παίκτης μετράει αλλιώς τα πράγματα. Πάρτε για παράδειγμα τον Μπο Μπιτς. Επέλεξε την νεοφώτιστη στην Α΄ κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος Τσάρνι Σλουπσκ. Κάπου στην βόρεια Πολωνία.

Τα χρήματα που θα πάρει εκεί δεν είναι πολύ καλύτερα από αυτά που του έδινε ο ΠΑΟΚ. Σε κάποιον γνωστό του  εδώ στην Ελλάδα ξέρετε τι είπε; «Εκεί όμως θα είμαι βασικός και πρωταγωνιστής. Μίλησα με τον κόουτς και θα έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής». Έτσι το… ζύγισε το θέμα ο Μπο, έτσι έπραξε

«ΤΣΕΚΑΡΕ» ΤΟΝ  ΚΙΝΓΚ

Ένα σμολ φόργουορντ που την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στην Λέιντεν η οποία πήρε και το πρωτάθλημα, είχε «σημαδέψει» ο Λυκογιάννης. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός είναι ο 25χρονος Νικ Κινγκ, γεννημένος στο Μέμφις. Έχει καλά στοιχεία όμως δεν έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα στην καριέρα του.

ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πλην του Σάββα Καμπερίδη κι ο Κώστας Μέξας προτάθηκε για το τεχνικό τιμ του Λαυρίου, το οποίο την επόμενη σεζόν αναμένεται να εμπλουτιστεί… Πάντως ακούγεται κάπως περίεργο. Να έχεις διατελέσει πρώτος προπονητής σε Άρη και ΠΑΟΚ και στην πορεία να πηγαίνεις βοηθός στο Λαύριο! Και κάτι τελευταίο. Ο πιτσιρικάς Αλέξανδρος Νικολαϊδης του Ολυμπιακού οδεύει οριστικά προς Λαύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε ο αστυνομικός για την υπόθεση θανάτου του 23χρονου Ιάσονα, που έχασε τη ζωή...

Στην ίδια κατηγορία