Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η σχέση Οζντόεφ-Πίρλο

Δημοφιλή

Σε φάση ολοκλήρωσης μπαίνει η μεταγραφή του Μαγκομέντ Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ, με τον Ρώσο χαφ να ετοιμάζεται για το ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα, με την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» να αναμένεται για το βράδυ της Κυριακής (6/8) στις 20:10.

Ο 30χρονος μέσος μετά από μια σεζόν στη Καραγκιουμρούκ θα βρει στον Δικέφαλο τον δεύτερο «σταθμό» της ποδοσφαιρικής του καριέρας μακριά από τη Ρωσία, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τις φανέλες των Άχμαντ Γκρόσνι, Ρουμπίν Καζάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ένας καθοριστικός παράγοντας για να βρεθεί στην Τουρκία ήταν η παρουσία του Αντρέα Πίρλο στην άκρη του πάγκου της Καραγκιουμρούκ, με τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του να μην είναι κρυφός.

Οι δύο τους είχαν μια καλή συνεργασία, κι αυτό αποτυπώνεται κι από τα όσα είχε πει ο Ιταλός τεχνικός για τον νέο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ:

«Του είπα πώς παίζουμε, πώς βλέπω το παιχνίδι του, του εξήγησα κάποια σημεία τακτικής. Συμφώνησε και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι που εντάχθηκε στην Καραγκιουμρούκ. Ο Οζντόεφ έπαιξε στη Ζενίτ για πολλά χρόνια και έχει πλούσια εμπειρία στο Champions League.

Ο Μαγκομέντ λειτουργεί πολλές φορές συναισθηματικά στο γήπεδο. Πρέπει να μάθει να σκέφτεται πρώτα και κατόπιν να αναλαμβάνει δράση. Δούλεψε με επιτυχία πάνω σε αυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν. Στην αρχή έχανε συχνά τη θέση του, μπορούσε να καταλήξει σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου. Τώρα είναι πολύ πιο πειθαρχημένος.

Έπρεπε να του εξηγήσουμε κάποια σημεία για τα οποία δεν είχε ιδέα όταν έπαιζε στη Ρωσία. Τον δοκιμάσαμε αρκετά και στο τέλος τον βάλαμε ως box to box γιατί αποδίδει καλά τόσο μπροστά όσο και πίσω».

Μάλιστα ενδεικτικό ήταν και το μήνυμα του Οζντόεφ, όταν ο Πίρλο αποχώρησε από τον πάγκο της Καραγκιουμρούκ, με τον 30χρονο να γράφει σε ανάρτηση του στα social media:

«Ήταν μεγάλη τιμή να δουλέψω μαζί σου. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία