Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Σασουόλο ισοπέδωσε την Μίλαν στο Σαν Σίρο

Δημοφιλή

Η Μίλαν γνώρισε τον διασυρμό από την Σασουόλο, καθώς ηττήθηκε με 5-2 στο Σαν Σίρο, ενώ παράλληλα κινδυνεύει και για να μείνει εκτός έδρας.

Η Σασουόλο φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Μίλαν μέσα στο Σαν Σίρο για την 20η αγωνιστική της Serie A.

Στο 8ο μόλις λεπτό ο Ολιβιέ Ζιρού είδε το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ και μετά από αυτό ακολούθησε το χάος για τους «ροσονέρι».

Η Σασουόλο άνοιξε τον χορό των γκολ στο 19′ με τον Ντεφρέλ και δύο λεπτά μετά ο Φρατέσι έκανε το 0-2. Ο Ζιρού μείωσε προσωρινά σε 1-2 στο 24′, αλλά έξι λεπτά μετά ο Μπεράρντι αύξησε ξανά το σκορ για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ξανά εφιαλτικά για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, καθώς στο 47′ ο Λαουριέντε έκανε το 1-4. Στο 79′ ο Ματέους Ενρίκε έβαλε το πέμπτο γκολ για τη Σασουόλο και δύο λεπτά μετά ο Ζιρού με το δεύτερό του προσωπικό κολ έκανε το τελικό 2-5.

Με τη νίκη αυτή η Σασουόλο ανέβηκε στην 16η θέση με είκοσι βαθμούς. Αντίθετα η Μίλαν βρίσκεται στη τέταρτη θέση με 38 βαθμούς, μένοντας δώδεκα πόντους πίσω από τη πρώτη Νάπολι, ενώ κοντεύει να μείνει και εκτός τετράδα, αν η Λάτσιο κερδίσει τη Φιορεντίνα.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία