Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η «Record» για την πιθανή παραμονή του Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Σουαλιό Μεϊτέ, και όπως είχε αποκαλύψει το περασμένο διάστημα η εφημερίδα FORZA, άνοιξε το ζήτημα για την παραμονή του και μετά το πέρας του δανεισμού του από την Μπενφίκα. Μάλιστα κι ο ίδιος ο Γάλλος χαφ διαμήνυσε μέσω δηλώσεων του ότι θα τον ενδιέφερε η πιθανότητα της παραμονής του στον Δικέφαλο και τη Θεσσαλονίκη. Για το συγκεκριμένο ζήτημα κάνουν αναφορά και οι Πορτογάλοι, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Record» την Τετάρτη (14/2), να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει, υποστηρίζοντας ότι προτίθεται να δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι Ίβηρες:

«Ο δανεισμός του Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ προβλέπει οψιόν ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Οι Έλληνες ενδιαφέρονται να τον κρατήσουν στην ομάδα, προσφέροντας όμως 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Το συμβόλαιο του Μεϊτέ με τη Μπενφίκα έχει ισχύ μέχρι το 2026, άρα βρίσκεται δύο χρόνια και κάτι πριν τη λήξη του, με τον ποδοσφαιριστή να κλείνει τα 30.

Η Μπενφίκα θα μπορούσε να διαπραγματευτεί λίγο, φτάνοντας στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να μην καταγράψει ζημιά από τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Η ομάδα της Λισαβόνας δύσκολα θα έχει την πολυτέλεια να απορρίψει μια πρόταση αυτή, εκτός αν προκύψει ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρίποντο για Σίτι με Γκβάρντιολ και Χάαλαντ

Xάρη στα γκολ των Γκβάρντιολ και Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στους...

Στην ίδια κατηγορία