Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Ρεάλ προσπαθεί να ενεργοποιήσει super βόμβα

Δημοφιλή

Σύμφωνα με την «Equipe», το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν θα λήξει το καλοκαίρι του 2024, καθώς ο Γάλλος διεθνής είναι απίθανο να ενεργοποιήσει την επιλογή επέκτασης της συμφωνίας του για άλλους 12 μήνες, κάτι που πρέπει να κάνει μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος επιθετικός θα είναι διαθέσιμος, ως ελεύθερος, το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που θα μπορούσε να δελεάσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, η γαλλική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι οι Μαδριλένοι παρακολουθούν επίσης τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ και μπορεί να τον προτιμήσουν αντί του Εμπαπέ. Αναμένεται ότι ο Καρίμ Μπενζεμά θα υπογράψει επέκταση ενός έτους με τον σύλλογο και θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν 2023-24, για να ανοίξει το δρόμο για μια νέα υπογραφή σούπερ σταρ.

Ωστόσο, εάν ο Εμπαπέ αποφασίσει να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε θα πρέπει να κάνει σημαντική περικοπή στους μισθούς του. Επιπλέον, μπορεί να του ζητηθεί να παίξει πιο κεντρικά στο σχηματισμό των «μερένχες» και όχι στα «φτερά» της επίθεσης, καθώς ο Βινίσιους είναι αυτή τη στιγμή η νούμερο ένα επιλογή στην αριστερή πτέρυγα.

Πάντως, ο Εμπαπέ πρόκειται να προσθέσει άλλον έναν τίτλο στη Ligue 1 στη συλλογή του το Σάββατο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι έτοιμη να διατηρήσει το στέμμα της εάν κερδίσει τη Στρασβούργο (27/05, 22:00). Εν τω μεταξύ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζονται εντός έδρας την Τετάρτη (24/05) με αντίπαλο την Μπράιτον (22:00) και τη Ράγιο Βαγιεκάνο (20:30), αντίστοιχα.


Τελευταία νέα

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12...

Στην ίδια κατηγορία