Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η πρώτη επίσημη αντίδραση των Bad Blue Boys

Δημοφιλή

Το γκρουπ των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Bad Blue Boys, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά την αιματηρή επίθεση των Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στην πρώτη τους ανάρτηση, οι Κροάτες χούλιγκαν, όχι μόνο δεν είχαν την ευαισθησία να ζητήσουν μία συγγνώμη για τα τραγικά γεγονότα, αλλά αντίθετα έριξαν την ευθύνη στα ΜΜΕ και την αστυνομία, προσπαθώντας να κάνουν το μαύρο άσπρο και ζητώντας τον λόγο για τα 7 τραυματισμένα μέλη τους, τα οποία «πολεμούν» όπως γράφουν και τα κροατικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι BBB:

«Αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε μετά το πρωτοφανές λιντσάρισμα των Bad Blue Boys στην Αθήνα από τα ελληνικά ΜΜΕ και το κοινό τους. Δυστυχώς σε όλα αυτά συμμετέχει και ένα μεγάλο μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ.

Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία αποδέχονται τα κροατικά ΜΜΕ το γεγονός ότι τα μέλη μας φέρουν την ευθύνη για την τραγωδία που συνέβη και δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό. Ούτε μπορεί να υπάρξουν, όπως θα δείξει σύντομα ο χρόνος. Υπάρχει μόνο μια δήθεν «έρευνα» από τη συμβιβασμένη ελληνική αστυνομία, της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να κατευθύνει στη συνέχεια ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η επαίσχυντη χειρονομία της χρήσης μαχαιριού σε μια σύγκρουση οπαδών θα αποδίδεται στους Κροάτες για να ικανοποιήσουν το αιμοδιψή κοινό, τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς.

Την ίδια ώρα, επτά αδέρφια μας που βρίσκονται στην Αθήνα τραυματίστηκαν από τη χρήση μαχαιριών. Τρεις τραυματίστηκαν από φωτοβολίδες και ένα μέλος της ομάδας μας δέχθηκε έως και επτά (7!) μαχαιριές. Υπάρχει κάποιος στην Κροατία για τον οποίο αυτά που αναφέρουμε διαταράσσουν το αφήγημα σύμφωνα με την οποία οι Bad Blue Boys ευθύνονται για όλα;

Απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και το κοινό της Κροατίας: Σταματήστε αυτό το λιντσάρισμα που έχεις ως στόχο εκατό Κροάτες πολίτες και μην συμμετέχετε σε αυτό! Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για τον εντυπωσιασμό!»

 


Τελευταία νέα

Δουλειά χωρίς πίεση και Σάστρε

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δουλέψει χωρίς τη συνεχόμενη πίεση των αγώνων με παίκτες και προπονητικό επιτελείο να το απολαμβάνουν. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία