Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η πρόταση, που τον στέλνει Δανία

Δημοφιλή

Η Μίντιλαντ δούλεψε αρκετά την περίπτωση Ίνγκασον και πριν προετοιμαστεί να τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, κατέθεσε στον Ισλανδό ένα πλάνο που τον έκανε να πει το «ναι» και να τους στείλει στη διοίκηση των «ασπρόμαυρων» για πρόταση. Η ομάδα της Δανίας βλέπει στο πρόσωπό του Ίνγκασον τον αμυντικό της επόμενης πενταετίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μίντιλαντ έδωσε στα χέρια του 30χρονου κεντρικού αμυντικού συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, κλειστό. Όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του, αυτές δεν φέρονται να είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχει στον ΠΑΟΚ, όμως είναι εγγυημένες απολαβές για πέντε χρόνια, την ώρα που για τον Ίνγκασον «τρέχει» ένα συμβόλαιο που τελειώνει σε δυο χρόνια. Ο Ίνγκασον άρχισε να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της Μίντιλαντ βλέποντας σε αυτή ένα εξασφαλισμένο τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο, που δεν γνώριζε αν θα το πάρει σε δυο χρόνια που τελειώνει το τρέχων με τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά τον οδήγησαν στο να ενημερώσει τον Δικέφαλο, με τους «ασπρόμαυρους» να ξεκαθαρίζουν πως η πόρτα της εξόδου θα ανοίξει εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει με βάση και τα όσα μεταφέρει η πλευρά Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ για τις προθέσεις της Μίντιλαντ.


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τραυματία!

Ένα άτομο τραυματίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Επανομή Θεσσαλονίκης, σε τροχαίο ατύχημα, ενώ επέβαινε σε «γουρούνα». Το τροχαίο ατύχημα...

Στην ίδια κατηγορία