Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Η πιθανή ημερομηνία της ρεβάνς με την Λαμία

Δημοφιλή

Ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται στη τελική του ευθεία λίγο πριν τη διαμόρφωση του ζευγαριού του τελικού. Κι αν ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Λαμίας και του ΠΑΟΚ είναι να διεξαχθεί την Τετάρτη (8/3) μετά από δύο αναβολές λόγω της κατάστασης του γηπέδου του Αθανάσιος Διάκος από το χιόνι που είχε πέσει (9/2) και την περασμένη Τετάρτη (1/3) λόγω του δυστυχήματος των Τεμπών παραμένει ακόμη άγνωστο το πότε θα γίνουνε τα δεύτερα παιχνίδια των δύο ζευγαριών. Και πιο συγκεκριμένα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το ΠΑΟΚ-Λαμία. Επικρατέστερη ημερομηνία είναι η Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου και υπάρχει και εξήγηση.

Η Μεγάλη Τετάρτη είναι η μόνη μέρα από όλες τις εβδομάδες του επόμενου μήνα μέχρι τότε για έναν και μόνο λόγο. Γιατί πολύ απλά δεν θα συμπίπτει μεταξύ δύο παιχνιδιών αγωνιστικών τη Super League στη διαδικασία των playoffs μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Κι αυτό γιατί ακολουθεί το Μεγάλο Σάββατο και η Κυριακή του Πάσχα. Ένα μίνι πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών που όπως είναι γνωστό είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19 Μαρτίου, ακριβώς την αμέσως επόμενη εβδομάδα μετά την 26η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος με την κλήρωσή του να διενεργείται την προσεχή Δευτέρα (13/3), και να τελειώσει στις 15 Μαΐου.

Στην ίδια λογική όμως θα μπορούσανε τα παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του φετινού θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet να οριστούνε για την επόμενη εβδομάδα. Και δη για την επόμενη Τετάρτη 15 Μαρτίου. Οι τέσσερις ομάδες δείχνουνε να προτιμάνε αυτό να μην συμβεί δίνοντας… την ψήφο τους για την Μεγάλη Τετάρτη. Δηλαδή τέσσερις εβδομάδες ακόμη πιο μετά. Σε ένα διάστημα όπου μεταξύ άλλων θα υπάρχει και διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας του ότι θα υπάρχουνε παιχνίδια Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του επόμενου EURO. Όσο για το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ θα έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι στο Γιβραλτάρ και φιλικό εντός έδρας για πρώτη φορά στην OPAP Arena με την Ιρλανδία.

Συγκεκριμένα μετά το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου όπου θα υπάρχει αγωνιστική για τα playouts και playoffs αντίστοιχα θα διεξαχθούνε οι δεύτεροι ημιτελικοί. Αυτός μεταξύ του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» είχε κερδίσει στην OPAP Arena με 3-0, και του ΠΑΟΚ με την Λαμία μετά από τον πρώτο ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος για σήμερα 8 Μαρτίου.

Αυτό που θα απομένει στη συνέχεια από πλευράς της ΕΠΟ είναι να ανακοινώσει και το τελευταίο. Την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία