Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο Σπλιτ

Δημοφιλή

Στη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με τη Χάιντουκ, με την αποστολή του Δικεφάλου να ταξιδεύει το απόγευμα της Τετάρτης (9/8) στο Σπλιτ, με πτήση τσάρτερ.

Σε ενδεκάδα με αλλαγές, σε σχέση με αυτή που παρατάχθηκε στην Ιερουσαλήμ προσανατολίζεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκη, Έκονγκ και Κεντζιόρα να έχουν το προβάδισμα για την τετράδα της αμυντικής γραμμής.

Διαφορετικό θα είναι πιθανότατα το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, αφού ο Χάρης Τσιγγάρας επανέρχεται στο αρχικό σχήμα, μετά και την αποβολή του Ντούγκλας Αουγκούστο στο Ισραήλ, με πιθανότερο παρτενέρ τον Φιλίπε Σοάρες.

Ο Στέφαν Σβαμπ θα βρίσκεται στην αποστολή, ωστόσο έχασε μερικές προπονήσεις, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπώρησαν στο ισχίο τις προηγούμενες ημέρες. Ενδεχόμενο αλλαγής υπάρχει και στη μεσοεπιθετική τριάδα, με τον Τάισον να μένει εκτός και τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κάλεντ Νάρεϊ να τη συνθέτουν. Για τη θέση του επιθετικού, τη φανέλα βασικού διεκδικούν τόσο ο Αλί Σαμάτα, όσο και ο Μπράντον Τόμας.


Τελευταία νέα

Τάισον και… γκολ!

Από το 26΄ ο ΠΑΟΚ προηγείται του Ολυμπιακού με 1-0. Ο Ζίβκοβιτς γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Τάισον, ο οποίος...

Στην ίδια κατηγορία