Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Αμπερντίν

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την, εν Ελλάδι, προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League, και το απόγευμα της Τρίτης (24/10), θα ταξιδέψει με προορισμό τη Σκωτία.

Ο Δικέφαλος θα έχει ακόμα μια προπόνηση στο Αμπερντίν, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα της ομάδας το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 22:00).

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να προσανατολίζεται σε μια άμυνα με αλλαγές, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Όπως προκύπτει, ο Ράφα Σοάρες έχει το προβάδισμα για το αριστερό της άκρο, με τους Κουλιεράκη, Έκονγκ να επιστρέφουν στο κέντρο αυτής, και τον Βιεϊρινια να ξεκινά στα δεξιά.

Το δίδυμο Τσιγγάρας- Σβαμπ είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στον άξονα, ενώ ένα ερωτηματικό υπάρχει στην τριάδα πίσω από τον φορ.

Ο Αν. Ζίβκοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στο ένα άκρο, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια στη θέση «10», ενώ την τρίτη θέση της μεσοεπιθετικής γραμμής διεκδικούν η Τάισον και Ντεσπόντοφ.

Για την κορυφή της επίθεση , το προβάδισμα έχει ο Μπράντον Τόμας.


Τελευταία νέα

Παραμένει στα… πιτς ο Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι-τίτλου της Κυριακής (19/5, 20:00) κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, με...

Στην ίδια κατηγορία