Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Η ώρα του Τόμας Κεντζιόρα

Δημοφιλή

Ένα κομβικό παιχνίδια έχει μπροστά της η Εθνική Πολωνίας του Τόμας Κεντζιόρα, καθώς αντιμετωπίζει απόψε (17/11) την Τσεχία για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 21:45.

Η Πολωνία έχει «μπλέξει» στα προκριματικά, καθώς μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου, έχοντας μάλιστα και ματς περισσότερο από τις Αλβανία και Τσεχία που βρίσκονται πιο πάνω. Must win παιχνίδι είναι το σημερινό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κεντζιόρα, καθώς αν δεν κερδίσει εξανεμίζονται οι ελπίδες για να κατακτήσει ένα εισιτήριο για την μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η κατάσταση στον πέμπτο όμιλο των προκριματικών του EURO:

Ο Κεντζιόρα έχει κομβικό ρόλο στην Εθνική του ομάδα. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί στα πέντε τελευταία ματς των προκριματικών για το EURO, παίρνοντας φανέλα βασικού. Αξίζει να σημειωθεί πως στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες του εμφανίσεις με την Πολωνία, κατέγραψε 90λεπτες συμμετοχές. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα δώσει ένα ακόμη παιχνίδι σε αυτή τη διακοπή με την Πολωνία, καθώς την ερχόμενη Τρίτη (21/11) θα αντιμετωπίσει την Λετονία στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.


Τελευταία νέα

Η… βοή της Τούμπας! (video)

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία