Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η Ντιναμό κάνει όνειρα τελικού πριν καν παίξει με τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ προτού καν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ… ονειρεύεται πρόκριση στον τελικό του Conference League, με κροατικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως μπορεί να ζητηθεί σε αυτό το μακρινό ενδεχόμενο ακόμη και αλλαγή της έδρας του τελικού από τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των «16» του Conference League σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλότητα των αγώνων μετά τα όσα θλιβερά είχαν συμβεί τον περασμένο Αύγουστο στη Νέα Φιλαδέλφεια από πλευράς Κροατών.

H Vecernji List πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας τι θα συμβεί σε περίπτωση όπου η Ντινάμο φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στo γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως τονίζεται η έδρα ενός τελικού θεωρείται ουδέτερη και θα πρέπει να μοιραστούν ισομερώς τα εισιτήρια στους δύο φιναλίστ. Στην περίπτωση όμως της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ειδικά μετά το… δεδικασμένο που υπάρχει με τους οπαδούς της κροατικής ομάδας τούτο ενδεχομένως να μην συμβεί.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα του τελικού! Όλα αυτά τη στιγμή που η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν έχει καν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τους «16» της διοργάνωσης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τσικίνιο: «Πιο σημαντικό παιχνίδι το επόμενο με τον ΠΑΟΚ»

Για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (12/5) ετοιμάζονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη για...

Στην ίδια κατηγορία