Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η Ντιναμό δίνει γη και ύδωρ σε Μόντριτς!

Δημοφιλή

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για τη σπουδαία επιστροφή του Λούκα Μόντριτς.

Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Κροάτης «θρύλος» στρέφει την προσοχή του στον επόμενο και ίσως τελευταίο σταθμό της σπουδαίας καριέρας του.

Ο μέσος της «Βασίλισσας» έχει δεχθεί προτάσεις από Σαουδική Αραβία, ενώ έχει μπει «σφήνα» και η Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μοιάζει διατεθειμένη να πιέσει ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα του Ζάγκρεμπ «24 Sata», η διοίκηση της Ντίναμο έχει έρθει σε επικοινωνία με τον παίκτη και προσπαθεί να τον πείσει να κλείσει την καριέρα του εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον ίδιο, άξιο αναφοράς είναι πως σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κροατίας η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένη να δώσει το πιο μεγάλο συμβόλαιο στην ιστορία του κροατικού ποδοσφαίρου στον παίκτη!

Ο Μόντριτς αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Μέτρησε 77 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του συλλόγου, πέτυχε 24 γκολ κι έδωσε 21 ασίστ, πριν αποχωρήσει για λογαριασμό της Τότεναμ. Στο Λονδίνο έμεινε για τέσσερα χρόνια πριν ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μοντόγια: «Θέλουμε να κόψουμε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ»

O ποδοσφαιριστής του Άρη, Μοντόγια μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους κιτρινόμαυρους τονίζοντας πως στόχος είναι η...

Στην ίδια κατηγορία