Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η Μπριζ έχασε με ανατροπή από την Σεντ Τρούιτεντ

Δημοφιλή

Δύο διαφορετικά πρόσωπα, λόγω και της κούρασης από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Μόλντε, παρουσίασε στην έδρα της Σεντ Τρούιτεντ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Κλαμπ Μπριζ, με αποτέλεσμα να γνωρίζει την ήττα με ανατροπή από τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, που πήραν από νωρίς τα ηνία, και μόλις στο 6′ να σκοράρουν με τον Γιούτγκλα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Ονιέκα για το 0-1.

Πριν συμπληρωθεί το 10′, η Κλαμπ Μπριζ κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα απρόοπτο, αφού εκτός πέρασε ο, βασικός και πολύπειρος τερματοφύλακας της, Σιμόν Μινιολέ. Η Μπριζ συνέχιζε να έχει την υπεροχή και να δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά την εστία των γηπεδούχων, οι οποίο μετά το μισάωρο άρχισε να ισορροπεί, και να πλησιάζει με αξιώσεις την εστία του Γιάκερς.

Παρά την αγωνιστική άνοδο της, η Σιντ Τρούιτεντ δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Όλα άλλαξαν με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, με την Μπριζ να δείχνει ξεκάθαρα σημάδια κόπωσης, και τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του παιχνιδιού, αναζητώντας, αρχικά, την ισοφάρισης.

Αυτή ήρθε λίγο πριν το 60′, όταν ο Ογκάβα βρήκε ανοικτό διάδρομο από τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας των φιλοξενούμενων, έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ζαχιρολεσλάμ να σκοράρει από κοντά για το 1-1. Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν ξεκάθαρη, και λίγο έλειψε να βρει το γκολ της ανατροπής από μια ακόμα αργή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων, που έφερε το πέναλτι, στο 81′.

Ο Κάγια ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, σημαδεύοντας το δεξί κάθετο δοκάρι. Τελικά η απόλυτη ανατροπή ήρθε στο 85′, με τον Κόιτα να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ, με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, για να ρίξει στο «καναβάτσο» την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, σκοράροντας το τελικό, όπως αποδείχθηκε, 2-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία