Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Η Μπενφίκα απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ για Ντάντας»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν τον Τιάγκο Ντάντας, με την εφημερίδα FORZA να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για την παραμονή του Πορτογάλου χαφ, εκ νέου με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφικά.

Βέβαια, η Μπενφίκα έχει εκφράσει την επιθυμία της να τοποθετηθεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς, με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πρόταση αγοράς από τους «ασπρόμαυρους», η οποία και απορρίφθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη (28/3) η «Ο Jogo» υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση 2.500.000 ευρώ, που απορρίφθηκε από τους «αετούς».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει το εν λόγο μέσο:

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια αρχική πρόταση για τον Τιάγκο Ντάντας αξίας 2.500.000 ευρώ αλλά θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του για τον ,δανεικό από την Μπενφίκα, μέσο. Οι δύο σύλλογοι συζήτησαν και παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν αποδέχθηκε την πρώτη πρόταση, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, κάτι που ενισχύει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και προσθέτει :

«Ο Ζοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Λισαβόνα για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Τιάγκο Ντάντας, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα. Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων προέβλεπε οψιόν αγοράς του 50% για 4.000.000 ευρώ, αλλά η ελληνική ομάδα θέλει να μειώσει αυτό το ποσό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να κλείσει συμφωνία. Στον ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία για τον Τιάγκο Ντάντας αλλά πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του».

 


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία