Η 4η Οκτωβρίου 1999 είναι η ημερομηνία, που θα θυμίζει για πάντα στη μεγάλη «ασπρόμαυρη» οικογένεια τα έξι παιδιά της, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών κατά την επιστροφή τους από το παιχνίδι του Δικεφάλου εναντίον του Παναθηναϊκού (1-1) στο Ολυμπιακό στάδιο.
Ένα από τα συνολικά 25 λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ ήταν και το αντίστοιχο διώροφο από το σύνδεσμο του Κορδελιού, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 77 άτομα. Στο ύψος του Βελεστίνου Μαγνησίας ο οδηγός Κώστας Μανωλάς έδωσε τη θέση του στον 19χρονο Γιάννη Ντοκούση, γιο του ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου, που είχε αναλάβει την εκδρομή στην Αθήνα. Ηταν λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, δύο χιλιόμετρα πριν τα διόδια των Τεμπών, όταν ο νεαρός οδηγός (την ώρα του δυστυχήματος ο Μανωλάς κοιμόταν) επιχείρησε προσπέραση. Συγκρούστηκε όμως πλαγιομετωπικά με φορτηγό από το απέναντι ρεύμα, το οποίο κατευθύνονταν προς τη Λάρισα και οδηγούσε ο 68χρονος Αστέριος Αγκζιώτης.
Μετά τη σύγκρουση το λεωφορείο ανετράπη και σύρθηκε πολλά μέτρα έξω από την εθνική οδό, σε παρακείμενο χαντάκι. Εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού. Πολλοί ήταν αυτοί που εκσφενδονίστηκαν από τα παράθυρα, ενώ άλλοι παρέμεναν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια. «Δεν ξέραμε για πόση ώρα ήμασταν ακινητοποιημένοι. Είχαμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Το μόνο που αντιλαμβανόμασταν ήταν τα βογκητά πόνου από όσους βρίσκονταν πιο κοντά μας. Δεν καταλάβαμε τι έγινε. Όλοι σχεδόν κοιμόμασταν και ξυπνήσαμε από το θόρυβο της σύγκρουσης και από τα σπασμένα τζάμια που νιώθαμε να πέφτουν πάνω μας. Δεν μπορέσαμε, όσοι τουλάχιστον ήμασταν στον επάνω όροφο, να δούμε τίποτα, ούτε ποιος οδηγούσε» ήταν κάποιες από τις μαρτυρίες των διασωθέντων.
Τα πρώτα ασθενοφόρα κατέφθασαν στον τόπο της τραγωδίας από τους Γόνους Λάρισας, ενώ απαιτήθηκε και η συνδρομή μονάδων της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Και με εντολή της τροχαίας Λάρισας, διακόπηκε η συγκοινωνία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού, προκειμένου να διευκολυνθεί η ταχύτερη μεταφορά των τραυματιών στα νοσοκομεία.
Ο απολογισμός θα ήταν τραγικός, αφού έξι οπαδοί υπέκυψαν στα τραύματα τους. Νεκροί από το λεωφορείο ανασύρθηκαν οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, 20 ετών, Δημήτριος Ανδρεαδάκης, 25 ετών, Χριστίνα Τζιόβα, 18 ετών, Αναστάσιος Θέμελης, 22 ετών, Γεώργιος Γκανάτσιος, 17 ετών και Κυριάκος Λαζαρίδης, 17 ετών. Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε κι ο οδηγός του φορτηγού. Ο οδηγός του λεωφορείου διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας (εκείνη την περίοδο υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία). Αντίθετα, ο Κώστας Μανωλάς, ναι μεν πετάχτηκε έξω από το λεωφορείο, χωρίς όμως να τραυματιστεί. Ο πιο σοβαρά τραυματισμένος από τους οπαδούς ήταν ο Μπάμπης Τσολακίδης, για τον οποίο οι γιατροί έκριναν αναπόφευκτο τον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του.