Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η… μετάθεση του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετά το διήμερο ρεπό που εξασφάλισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του με φόντο μία άκρως απαιτητική συνέχεια, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε εκ νέου σε ρυθμούς προπονήσεων το απόγευμα της σημερινής (25.03) ημέρας ενόψει του Κυριακάτικου (31.03) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Συνεπώς, άπαντες βρίσκονται στα… κόκκινα αναμένοντας συνάμα και την ενσωμάτωση των διεθνών ποδοσφαιριστών, γεμίζοντας πρωτίστως με πολλά χαμόγελα δεδομένων των επιστροφών που επιφύλασσε η Δευτέρα.

Ενδεικτικό πως Γιάννης Μιχαηλίδης, Ζόαν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρης Τσιγγάρας που αναμενόμενα βρέθηκαν στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Ράχμαν Μπάμπα δούλεψε ατομικά στο γήπεδο κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία. Αξίζει να ειπωθεί δε πως η επιστροφή του Δικεφάλου σε ρυθμούς… Λεωφόρου είχε ως αφετηρία το γήπεδο της Τούμπας και όχι τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, στις οποίες… μετατίθεται την αυριανή (26.03) μέρα, ανανεώνοντας το «ραντεβού» του εκ νέου στις 17:00 το απόγευμα.

«Την Τρίτη (26.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία» επισημαίνεται μεταξύ άλλων από πλευράς ΠΑΟΚ που αλλάζει σκηνικό, προσανατολίζοντας την προσοχή του στην τακτική προσέγγιση της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Υψηλόβαθμοι Αστυνομικοί φυγάδευσαν τους χούλιγκαν;

Δύο θέματα προς διερεύνηση προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη δολοφονική επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου 2023,...

Στην ίδια κατηγορία