Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η «μάχη» των Τάισον, Νάρεϊ και Τόμας! (video)

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της γνωστοποιήσε πως οι Μπράντον Τόμας, Τάισον και Κάλεντ Νάρεϊ είναι οι υποψήφιοι για τον μήνα Απρίλιο, για το καλύτερο γκολ του συγκεκριμένου μήνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Δικέφαλος:

«Τρία πανέμορφα γκολ θα παλέψουν για το βραβείο του Regency Casino Best Goal Απριλίου. Πάμε να βρούμε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτο υποψήφιο γκολ του Νάρεϊ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Γερμανός εξτρέμ είδε τη μπάλα να έρχεται στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας μετά από γέμισμα του Κάργα, έκανε κοντρόλ με το στήθος και εκτέλεσε πριν η μπάλα βρει στο έδαφος για το 2-0 στο 15′.

Δεύτερος παίκτης που θα παλέψει για το βραβείο ο Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε ένα υπέροχο γκολ. Πήρε τη μπάλα από σέντρα του Σάστρε και με γυριστό σουτ βρήκε δίχτυα.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Άρη σημείωσε ένα κρίσιμο και όμορφο γκολ. Πάλεψε μέσα στην περιοχή, η μπάλα του ήρθε στο κατάλληλο σημείο και με ένα εντυπωσιακό τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δείτε το video που ακολουθεί, θυμηθείτε τα τρία γκολ και πάρτε θέση στο poll ΕΔΩ».


Τελευταία νέα

Δουλειά χωρίς πίεση και Σάστρε

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δουλέψει χωρίς τη συνεχόμενη πίεση των αγώνων με παίκτες και προπονητικό επιτελείο να το απολαμβάνουν. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία