Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κυβέρνηση έκοψε… το ντουζ στην Μπαρτσελόνα

Δημοφιλή

Η Μπαρτσελόνα χρησιμοποιεί φέτος για έδρα της το Ολυμπιακό Στάδιο Μοντζουίκ, καθώς στο Καμπ Νου γίνονται έργα προκειμένου να χτιστεί το ανακαινισμένο γήπεδο.

Το Μοντζουίκ ανήκει στην Κυβέρνηση της Καταλονίας, η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέπει τη χρήση ντους σε γυμναστήρια και αθλητικά κέντρα, για την ανακούφιση των επιπτώσεων της ξηρασίας λόγω έλλειψης νερού.

«Η Μπαρτσελόνα καταναλώνει νερό στο Ολυμπιακό Στάδιο Λιουίς Κονπάνς στο Εσπορτίβα και σε άλλα μέρη. Αυτό που πρέπει να κάνει η Μπάρτσα είναι να αντισταθμίσει το νερό που χρησιμοποιεί με άρδευση και να εξοικονομήσει με ντους. Όλος αυτός ο εξοπλισμός καταναλώνει πολύ νερό και η Μπάρτσα έχει την υποχρέωση να μειώσει την κατανάλωσή της. Αν θέλουν να συνεχίσουν να ποτίζουν τα γήπεδα, θα πρέπει να αποζημιώσουν ακόμη περισσότερο για αυτό που καταναλώνουν», είπε ο Ντέιβιντ Μάσπορτ όταν ρωτήθηκε αν οι παίκτες της Μπάρτσα πρέπει να κάνουν μπάνιο στο σπίτι τους μετά τους αγώνες στο Μοντζουίκ.

Η απόφαση αύτη επηρεάζει άμεσα την Μπάρτσα αλλά και τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες, που για να τηρήσουν τα νέα μέτρα, θα πρέπει να κάνουν ντουζ στα σπίτια τους.


Τελευταία νέα

Έμεινε ξανά εκτός ο Σάστρε

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το πρωί της Μ.Παρασκευής στην Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσουν...

Στην ίδια κατηγορία