Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η Κύπρος έφερε… χαμόγελα

Δημοφιλή

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο για πολλούς γύρω από το κλαμπ ήταν απλά μια προσπάθεια να ξεφύγει η ομάδα από τη ρουτίνα των προπονήσεων στην πόλη και το κρύο στη Νέα Μεσημβρία. Και όμως προφανώς δεν ήταν κάτι τέτοιο.

Στόχος του προπονητή, ήταν μεν ο Δικέφαλος να μπορέσει να προπονηθεί σε καλύτερες θερμοκρασίες, αλλά πρωταρχικός στόχος ήταν να δεθεί ακόμα περισσότερο το γκρουπ του. Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος από το να είναι οι ποδοσφαιριστές όλη μέρα μαζί σε ένα ευχάριστο περιβάλλον; Η απάντηση είναι όχι.

Στην Κύπρο ο Λουτσέσκου κατάφερε να φέρει κοντά στο γκρουπ όπως το λέει και άλλους παίκτες. Σάστρε, Νέσμπεργκ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Αντρέ Ρικάρντο, Κουαλιάτα, σύν τους ήδη «μπολιασμένους» σε αυτό Ράφα και Φιλίπε Σοάρες.

Πλέον, άπαντες γνωρίζουν τα θέλω του Ρουμάνου προπονητή και υπήρχαν στιγμές που κατά τη διάρκεια των προπονήσεων η ομάδα δούλευε σας καλοκουρδισμένο ρολόι. Σε αντίθεση με την καλοκαιρινή προετοιμασία η ένταση ήταν ανεβασμένη και η φωνή του Λουτσέσκου υψωνόταν μόνο για να μοιράσει μπράβο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ ξαφνικά έχει αποχωριστεί όλα του τα προβλήματα. Ο Λουτσέσκου ήταν σίγουρος πως θα υπάρξουν και στιγμές στα παιχνίδια, που λόγω του νεαρού της ηλικίας του ρόστερ θα υπάρξουν και κενά διαστήματα. Ωστόσο, πλέον μιλάει για στιγμές και όχι για ολόκληρους αγώνες.

Πρέπει να σημειωθεί δε, πως ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» είναι… ευτυχισμένος με τη συνεχή άνοδο του Ράφα Σοάρες, αφού θεωρεί πως η ομάδα κέρδισε έναν καταπληκτικό παίκτη, που θα τη βοηθήσει σε κομμάτια του παιχνιδιού της.

Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη στην Κύπρο. Ο ΠΑΟΚ γύρισε πιο ενωμένος από ποτέ, ενώ όχι μόνο κατάφερε να διατηρήσει τον ρυθμό που είχε πριν τη διακοπή, αλλά ψιθυρίζεται εντός των αποδυτηρίων πως πλέον είναι έτοιμος να πάει το ποδόσφαιρο του στο επόμενο επίπεδο…


Τελευταία νέα

Ευχαρίστησε τον κόσμο και έστειλε μήνυμα ο Ντεσπόντοφ (pic)

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο τελευταίο,...

Στην ίδια κατηγορία