Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η ιστορία ζωής του Μίλτον “Τάισον” Νούνιες

Δημοφιλή

Η ιστορία του Μίλτον Νούνιες στον ΠΑΟΚ, ενός βραχύσωμου φορ από τις Ονδούρες, είναι, λίγο-πολύ, γνωστή Το καλοκαίρι του 1999 ο Γιδόπουλος είχε πολυδιαφημίσει την περίπτωσή του, ταξιδεύοντας στο Μοντεβιδέο, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τη Νασιονάλ για την απόκτησή του με τη μορφή του δανεισμού. Η σεζόν στην Ελλάδα είχε ήδη αρχίσει και, προκειμένου ο Νούνιες να έχει δικαίωμα συμμετοχής μεσούσης της περιόδου, άρχισε την εδώ καριέρα του με δελτίο… ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε απαρατήρητος από την Τούμπα και μετά από μόλις έντεκα συμμετοχές (και χωρίς ούτε ένα γκολ), παραχωρήθηκε το Μάρτιο του 2000 στη Σάντερλαντ.

«Είμασταν πέντε αδέλφια και ο πατέρας μου πέθανε, όταν ήμουν οχτώ ετών. Υπήρχαν στιγμές, που δεν υπήρχε τίποτα για φαγητό. Πήγαινα στο σχολείο χωρίς τίποτα στο στομάχι μου. Αλλά η μητέρα μου ήταν πραγματική μαχήτρια. Εφτιαχνε ψωμί καρύδας και εγώ, μαζί τα μεγαλύτερα αδέλφια μου, το πουλούσαμε στην αγορά» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα elobservador.com.uy (στη φωτογραφία με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του).

«Πάντα θαύμαζα τον Πελέ, αργότερα ταυτίστηκα με τον Ρομάριο» ανέφερε για τα ινδάλματά του. Οσον αφορά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Με πήραν ως σκόρερ κι ήθελαν να με βάλουν δεξί μπακ…».

Πριν δύο χρόνια θέλησε να εμπλακεί με την πολική, δεν κατάφερε, όμως, να εκλεγεί βουλευτής.


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία