Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η ισοφάριση έφερε την κατάρρευση

Δημοφιλή

Δεύτερη σερί ήττα για τον ΠΑΟΚ, που έχασε 3-1 στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, μένοντας πλέον πίσω στη βαθμολογία των πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος δεν άρχισε καλά τον αγώνα, δέχτηκε πίεση στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 22΄ με «δράστη» τον Τόμας. Μάλιστα, στο 29΄ ο Ζίβκοβιτς είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του Δικεφάλου, αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ. Συνολικά, πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες στο α΄ μέρος, με τον Κοτάρσκι να ορθώνει ανάστημα και να επεμβαίνει αποτελεσματικά.

Στο 51΄ ο Αουγκούστο έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Πασχαλάκης τον σταμάτησε. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έφθασε στην ισοφάριση, χάρη στο γκολ, που πέτυχε ο Μπακαμπού.

Στο 78΄ ο Μασούρας, μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, έκανε το 2-1, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κουλιεράκη. Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Ελ Αραμπί με πέναλτι.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης (77΄ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος (57΄ Σισέ), Μπιέλ (77΄ Mασούρας), Ροντινέι, Μπα, Βαλμπουενά (60΄ Χ. Ροντρίγκες), Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ, Μπακαμπού (77΄ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Φ. Σοάρες (82΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (88΄ Ρικάρντο), Τάισον (68΄ Eλ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (68΄ Νάρεϊ), Τόμας (68΄ Ολιβέιρα).

 

Προηγούμενο άρθροΈξαλλοι με Μπένετ στον Βόλο
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΩΣ: PAOK Inside LIVE!


Τελευταία νέα

Έρχεται πρόστιμο για τον ΠΑΟΚ από τη ΔΕΑΒ

Εκτός της ΑΕΚ και του Ματίας Αλμέιδα, σε ακρόαση είχε κληθεί και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ΔΕΑΒ, για...

Στην ίδια κατηγορία