Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η ηγετική ομιλία του Σβαμπ στην ομάδα! (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λεωφόρο, επικρατώντας με 2-3 επί του Παναθηναϊκού χάρις στα γκολ των Κίριλ Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας και Στέφαν Σβαμπ. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Κυριακής 31/3 και αυτός που επιφορτίστηκε την ομιλία πριν την έναρξη του αγώνα. Σε μια ομιλία γεμάτη με πάθος ο Αυστριακός αριστεροπόδαρος μέσος του Δικεφάλου, έφτιαξε τους συμπαίκτες του και όλοι μαζί βγήκαν για τη… μάχη κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτική η ομιλία του αρχηγού του Δικεφάλου:

«Μεγάλο παιχνίδι, εντάξει; Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε μια τεράστια ομάδα. Έχουμε ήδη δείξει ορισμένες φορές πως είμαστε μια τεράστια ομάδα. Ξέρετε πως θα είμαστε τεράστια ομάδα; Αν βάλουμε όλο το πάθος μας, την ενέργειά μας, την επιθετικότητά μας και την έντασή μας στον αγωνιστικό χώρο, όπως κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. αυτό με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα).

Σε όλα τα γ@@@@@@α ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν παίξαμε στο 100% αλλά στο 110% και αυτό θα κάνουμε σήμερα και θα τους νικήσουμε. Θα πατήσουμε πάνω τους και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι μαζί: Ένα, δύο, τέσσερα, ΠΑΟΚ».

Δείτε παρακάτω το video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία