Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η επιθυμία και το παράπονο του Ελ Καντουρί

Δημοφιλή

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες και πιο μεστές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής μάλιστα, όπως έλεγε, το είχε ανάγκη αυτό μετά από τους συνεχόμενους τραυματισμούς που πέρασε.

Στόχος του Ελ Καντουρί, ο οποίος γνωρίζει πως το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί το καλοκαίρι (και το έχει αποδεχθεί) είναι στα εναπομείναντα ματς της σεζόν να αφήσει καλές εντυπώσεις, προκειμένου στο… αντίο του στον ΠΑΟΚ να έχουν μείνει όμορφες αναμνήσεις από τον ίδιο στον κόσμο και γενικότερα στον οργανισμό του Δικεφάλου.

Όσον αφορά το μέλλον του μετά το τέλος της θητείας του στον Δικέφαλο όλα είναι ρευστά. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα πάρει χρόνο να σκεφτεί αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια κάνει σπουδές πάνω σε κάποιο κομμάτι αυτού, ή αν θα συνεχίσει για λίγο ακόμα στην Ιταλία (έχει πέραση) ή σε κάποια άλλη χώρα για 1-2 χρόνια εφόσον το κορμί του αντέξει και δεν έρθουν πάλι μυϊκοί τραυματισμοί που θα τον κρατήσουν για αρκετό καιρό εκτός.

Πάντως, στη σκέψη πως η καριέρα του με τα ασπρόμαυρα ολοκληρώνεται ο ίδιος λέει στο περιβάλλον του πως τον ενοχλεί που δεν μπόρεσε να δείξει τον πραγματικό του εαυτό λόγω των αρκετών τραυματισμών όλα αυτά τα χρόνια.


Τελευταία νέα

Πώς το γκολ του Σάστρε άλλαξε τα δεδομένα για το πρωτάθλημα

Την ώρα που ο Σάστρε έκανε το βολέ και ο Μπάμπα ακουμπούσε την μπάλα τόσο-όσο, ώστε να αλλάξει  πορεία...

Στην ίδια κατηγορία