Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η επιστροφή του «Μασκοφόρου» στο Παλατάκι! (pic)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ mateco δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό από τον οποίο και ηττήθηκε στο Παλατάκι με 73-89 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Ωστόσο, πριν από την έναρξη του αγώνα εκτυλίχτηκαν συγκινητικές στιγμές για τους παλαιότερους ΠΑΟΚτσήδες, καθώς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco βράβευσε την ομάδα του 1994, που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς, στην Τεργέστη κόντρα στην Στεφανέλ.

Εκτός από την ομάδα του 1994 όμως, στο γήπεδο βρέθηκε και ο Τάσος Τερζίδης ή αλλιώς ο γνωστός σε όλο το ασπρόμαυρο οπαδικό κίνημα «Μασκοφόρος». Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα ο «Μασκοφόρος» έδωσε και το σύνθημα «ΠΑΟΚ», δημιουργώντας μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, αφού όσοι ήταν στο Παλατάκι χθες (17/3) το απόγευμα είχαν πολλούς λόγους να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να νιώσουν και πάλι τις μεγάλες νύχτες στο Παλέ.

«Old School», αναφέρει η λεζάντα του post που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco με πρωταγωνιστή τον «Μασκοφόρο», το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έντονη αστυνομική παρουσία στην Καμάρα

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν στην Καμάρα και με...

Στην ίδια κατηγορία