Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η επίσημη ανακοίνωση για το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός!

Δημοφιλή

Στην Τούμπα και επίσημα θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, για την 12η αγωνιστική, με τη Super League να ανακοινώνει την αλλαγή έδρας, ημέρας και ώρας.

Αναλυτικά η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω προσωρινής ανάκλησης του παραχωρητηρίου του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» στο Γήπεδο Τούμπας, το Σάββατο, 25.11.2023 και ώρα 19:30».


Τελευταία νέα

Δεν ξεχνά τη γενοκτονία των Ποντίων ο ΑΣ

Ιδιαίτερη ημέρα ξημέρωσε για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ που καλείται να υπερασπιστεί την πρωτιά του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία