Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η… εξήγηση του Κάργα για την ασίστ στον Νάρεϊ

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κάργας στάθηκε στις δηλώσεις του στους τραυματισμούς του Ομάρ Ελ Καντουρί και του Ντούγκλας Αουγκούστο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πρέπει να σταθούμε στα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν. Θεωρώ ότι μας επηρέασαν οι τραυματισμοί πιο πολύ πάρα τα γκολ που δεχθήκαμε μετά το 4-0. Το αποτέλεσμα είναι ένα κίνητρο προφανώς, οι νίκες σου δίνουν χαρά και είναι λογικό πως όταν αυτές δεν έρχονται, το κλίμα να είναι πιο δύσκολο».

Για το αν είναι εφικτή η 3η θέση: «Θέλουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε που θα καταλήξουμε. Δεν θέλω να μιλήσω για θέσεις, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα φανεί».

Σχετικά με το τι θέλουν οι παίκτες να αλλάξει: «Αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε είναι η ψυχολογία. Και αυτή θα αλλάξει με νίκες. Όταν μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ χάνει σε δύο σερί παιχνίδια τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κάνεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα».

Όσον αφορά τη βαθιά μπαλιά που έβγαλε στο Νάρεϊ: «Ήταν τυχαίο θα πω ξανά. Όσο μου βγαίνει θα λέω πως είναι τυχαίο (σ.σ. γέλια)»

Προηγούμενο άρθροΟ Λουτσέσκου είχε πολλά να πει…
Επόμενο άρθροΑρέσει ο Τάισον


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία